Genel

‘Evde Tek Başına’ Filmindeki Tuzaklardan Sağ Çıkabilir miydiniz? (Vsauce3) | Video

 

Vsauce, Ben Jake ve ailem beni … evde … yalnız bıraktı. Bu korkutucu çünkü ben sadece 8 yaşındayım. Ama umut verici olan şey, 8 yaşında olan benim. Termodinamik, makina mühendisliği ve fizik hakkında inanılmaz bir sezgisel anlayışım var. Bu çok iyi çünkü mahallemde birçok hırsızlık var.

Bu yüzden kendimi korumak için Evde Tek Başına filmindeki tuzakları yeniden canlandırdım. Şimdi, bu tuzakların ne kadar zarar verici olduğuyla ilgili zaten birçok makale ve video var. Ama kimse bu tuzakları yeniden canlandırmadı ve fiziksel olarak insan vücudu üzerinde, veya bizim örneğimizdeki, balistik manken üzerinde test etmedi.

Bu yüzden gözüme en çok çarpan ve en büyüleyici iki tuzağı test edeceğim: Kırmızı sıcak kapı kolu ve surata çarpan boya tenekesi.

 

Sizce “Evde Tek Başına” şirin bir yılbaşı filmi miydi, yoksa siz de için için Kevin’in tuzaklarının biraz abartılı olduğunu düşündünüz mü? Vsauce3 kanalından Jake bu videosunda, Evde Tek Başına’daki tuzakları test ediyor ve yaratacakları gerçek hasarları tespit etmeye çalışıyor. Bakalım filmle ilgili fikriniz değişecek mi?

 

İyi seyirler…