habermüzik

Metalocalypse bir türlü kopamadı

 

Metalocalypse dizisinin ve Dethklok grubunun yaratıcısı Brendon Small, Metalocalypse’e ait bir sezon daha gerçekleştirilmesi ve hikâyenin sonlanması konusunda Adult Swim’in, “aramalara cevap vermeyerek”, “konuyu tartışmaya dahi gerek görmeyecek” katı bir “hayır” cevabı verdiğini söylüyor.

İlk kez 2006 yılında yayımlanmaya başlayan dizinin, 2007 yılında ikinci, 2009 yılında üçüncü, 2012 yılında dördüncü sezonu, 2013 yılında ise 47 dakikalık, Metalocalypse: A Doomstar Requiem özel bölümü yayımlandı ancak hikâye sona ermedi.

Tarihin en “metal” dizisinin devam etmesi için dizinin fanları tarafından Metalocalypse.com üzerinden başlatılan imza kampanyası 98.000 imzaya ulaştı, ancak bunun Adult Swim üzerinde bir etkisi olmuşa benzemiyor.

20161028_metalocalypse_bir_turlu_gerceklesemiyor_fig03

Metalocalypse’in son kısmının gerçekleştirilebilmesi için yapılan çağrı

Dizinin yaratıcısı Brendon Small ise olası bir son sezona ait senaryonun ayrıntılı bir taslağının ve orijinal bestelerinin hazır olduğunu söylüyor. Metalocalypse’in doğru bir şekilde sona erebilmesi için siz de Bay Small’a destek verebilirsiniz. Metal Injection’ın hazırlığı röportajı burada izleyebilirsiniz:

Kaynak: Metal Injection