haber

Samsung, S8 ile Dünya’yı ele geçirme planlarına bir adım daha yaklaşıyor

Samsung yeni S8 modelini tanıttıktan sonra ilk kez bir büyük dinler arasına katılarak Dünya’yı ele geçirme planlarını da açıkladı…

 

Samsung yakında zamanda artık gerçekten birer birer buzdolabı kadar olan, iş yerinizde gözünüzü bilgisayarınızdan nadiren ayırabildiğiniz küçük anlarda, birebir aynı şeyleri görebileceğiniz ikinci bir monitör haline gelmiş, altı ay dışarı çıkmayıp para biriktirdikten sonra size yarın gün sürecek bir mutluluk vadeden yeni S8 modelini duyurdu.

Samsung’un yeni telefonu S8 için emeğimizi satıyor olmamız Samsung için yeterli gelmemiş olacak ki, Mashable’ın haberine göre, New York’ta düzenlenen “kutu açılışı” etkinliğininin kapanışını, Samsung çalışanlarının, varlıklarını Samsung’un varlığına armağan ettikleri tuhaf bir ritüel ile yapmışlar.

Böylece Samsung’un bir tür dine dönüşerek tüm Dünyayı ele geçirme planları ilk kez ortaya çıkmış oluyor. Samsung ürünleri için 3. partiler halihazırda para ve organ karşılığı satış yapmakta; böylece belki S8 için değil ama belki S9 için ruhumuzla ödeme yapabileceğimizin sinyalleri verilmiş oluyor.

 

Görsel: Samsung

 

Görsel: Samsung

 

Görsel: Samsung

 

 

Kaynak: Mashable